avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1853 soluții astăzi
Forum Activitate xenia49

Activitate xenia49

Răspuns la discuția Imobil in rate, in strainatate
gi-jane2 a scris:

E o problema si cu mostenirea.. cota lui va fi mostenita de parinti sau frati daca are, iar rata ar trebui s-o impartiti pe jumatate.
Ce doriti sa faceti, sa pastrati casa sau sa scapati de ea si implicit de datorie ?



FIERBEM LA TEMP. DIFERITE!!? cam ce ar vrea sa insemne??
Răspuns la discuția Imobil in rate, in strainatate
Multumesc de raspuns. contrantul de rate e doar pe numele prietenului meu, italian, deci eu nu pot deduce ratele din impozit. intrebare : DACA E POSIBIL; IN SITUATIA IN CARE EL NU AR MAI FI; SE POATE VINDE CASA; INCHIDE DEBITUL DIN BANCA SI CU SIGURANZA AR MAI FI O MICA DIFERENTA! ORI NU SE POATE VINDE IMOBILUL CAT TIMP AI RATE? CRED LEGILE SUNT LA FEL IN RO. SI ITALIA !?
Răspuns la discuția Imobil in rate, in strainatate
in mod sigur, parintii lui, de cca 80 ani,care poseda altre 3 case, nu vor fi interesati sa o pastreze...in cazul asta, dupa 3ani de rate in banca, sa o dai gratis bancii, nu stiu cui ii convine....dar, INTREBARE : intrucat am renovat.o investind cca 25mii euro, (valoarea casei a crescut , poi, criza din imobiliare nu i asa acuta ca in romania!) E POSIBIL SA VINDEM CASA SA LICHIDAM DEBITUL IN BANCA SI CU SIGURANTA AR MAI RAMANE O MICA DIFETENTA,ORI NU SE POATE VINDE CAT TIMP AI RATE???
Răspuns la discuția Assegni al nucleo familiare
in italia, banuiesc?!
impreuna cu iubitul meu, am cumparat in strainatate in rate un imobil in urma cu 3 ani. in cote egale, 50 % .am garantat fiecare cu venitul lui, al meu e mult mai mic, dar a fost necesar, altfel doar cu venitul prietenului meu, care lucreaza ca particular, si nu are un salar fix, banca nu ne aproba imprumutul...in urma cu ceva timp, iubitul meu s a imbolnavit, ( o tumora) eu fiind in momentul de fata cea care sustine casa / in cazul nefericit ca ma va.....parasi, nu stiu cum voi putea plati ratele , venitul meu in euro e aprox. valoarea ratei lunare. Mentionez in romania posed o casa di val. aprox . a sumei ramasa de platit in banca, dar nu as vinde casa pentru a ramane aici. Nu stiu cum v a proceda banca in aceasta situatie nefericita? ce ma sfatuiti ? multumasc.