succesiunea .tata a decedat ,suntem 6 frati ,unul dintre frati a renuntat la mostenire printr-o declaratie notariala precum nu are pretentii la nimica,iar ceilati cinci vrem sa trecem un apartament de al mamei si al tatalui pe numele unui nepot..iar masina tatalui pe numele fratelui meu.ce demersuri trebuie sa facem si unde ,,,si ca idee care ar fi costul si actele necesare?va multumesc!
buna ziua !vin la d-voastra cu o alta intrebare ,cu gandul ca ma informati in legatura cu succesiunea .tata a decedat ,suntem 6 frati ,unul dintre frati a renuntat la mostenire printr-o declaratie notariala precum nu are pretentii la nimica,iar ceilati cinci vrem sa trecem un apartament de al mamei si al tatalui pe numele unui nepot..iar masina tatalui pe numele fratelui meu.ce demersuri trebuie sa facem si unde ,,,si ca idee care ar fi costul si actele necesare?va multumesc!
si inca o intrebare as avea ,daca se poate sa-mi spuneti daca am contracte individuale sezoniere de munca in strainatate si cotizez acolo la stat pe perioada contractului.vechimea se poate pune la cartea de munca? si ce demersuri ar trebui sa fca?va multumesc mult!
multumesc mult!parintii mei au trait 42 de ani impreuna ,deci atunci mama mea se incadreaza la pensie de urmas definitiva.?
avand 60 de ani si o luna.multumesc anticipat!
buna ziua!am si eu o rugaminte la dumneavoastra,daca puteti sa ma ajutai si pe mine cu o informatie in legatura despre mama mea care a implinit varsta de 60 de ani in luna ianuarie a acestui an,si vreau sa-mi spuneti daca mama mea se incadreaza la pensie definitiva deoarece tatal meu a decedat ,avand o pensie de boala deoarece avea varsta de 58 de ani ,motivul decesului fiind stop cardio respirator,,.mama mea are carte de munca dar vechime nu are decat 1an si 8 luni, vas ruga tare mult sa-mi spuneti daca se incadreaza la pensia de drept sau la pensie de urmas pe o perioada de 6 luni.?va multumesc mult!!!