avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate ionut_vali

Activitate ionut_vali

Buna ziua!

Sunt responsabil la o statie de gaz petrolier lichefiat in Bucuresti. Din cate am citit la fiecare sfarsit de an trebuiesc trimise fisele de "Evidenta gestiunii deseurilor ".
Va rog, daca stiti, unde ar trebui trimise si ce ar mai trebui trimis pe langa anexa 1 Evidenta gestiunii deseurilor.
Va multumesc!
Multumesc frumos pentru informatii!
Un avocat mi-a spus ca daca doresc sa angajez o alta persoana, trebuie sa astept cel putin 6 luni de cand a fost demis, sau sa rechem persoana care a fost demisa, din cauza desfiintarii postului. Concret: Am avut 5 angajati, unul a fost demis deoarece am desfiintat postul, iar recent un alt angajat si-a depus demisia, asa ca raman in 3 si am nevoie de 4 persoane. Va rog sa imi spuneti daca se poate sa angajez o persoana fara sa mai chem angajatul care a fost demis.

Va multumesc!
Buna seara!

As dori sa fac o angajare dar ma lovesc de mai multe probleme.
In luna decembrie din cauza deficitului financiar, am fost nevoit sa desfiintez un post de munca, asa ca un angajat a fost dat afara. Acum, dupa 4 luni un alt angajat si-a dat demisia. Cum pot face sa angajez o alta persoana fara sa fiu nevoit sa chem angajatul care a fost demis din cauza desfiintarii postului ( pesoana fiind o persoana cu probleme de comportament ).

Va multumesc anticipat!
Mi s-a ars memoria fiscala la casa de marcat si pentru a continua vanzarile pana luni am scris in Registrul special al casei de marcat (carticica alba). Problema este ca nu mai am loc sa modific, as putea doar taia si scrie corect fara alte explicatii. Din cate am citit in lege nu este vaie la stersaturi. Va multumesc!
Am gresit gresit in Registru special, pot taia si scrie in acelasi patrat corect?