avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mediu: Unde trimit Evidenta Deseurilor?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mediu: Unde trimit Evidenta Deseurilor?

Buna ziua!

Sunt responsabil la o statie de gaz petrolier lichefiat in Bucuresti. Din cate am citit la fiecare sfarsit de an trebuiesc trimise fisele de "Evidenta gestiunii deseurilor ".
Va rog, daca stiti, unde ar trebui trimise si ce ar mai trebui trimis pe langa anexa 1 Evidenta gestiunii deseurilor.
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
ionut_vali, utilizator
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 17:18, 20 Ianuarie 2014
Evidenta gestiunii deseurilor se raporteaza anual la Agentia de Protectia a Mediului din judetul unde isi desfasoara activitatea societatea, in cazul dvs. Bucuresti.
In functie da APM la care sunteti arondat, de regula mai sunt nesesare Evidenta substantelor si preparatelor periculoase comercializate, monitorizari pentru factorul de mediu aer (COV-uri, pulberi), zgomot + alte raportari daca sunt mentionate in Autorizatia de Mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportari substante chimice periculoase s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna seara tuturor! Va solicit si eu ajutorul in urmatoarea speta: O societate comerciala achizitioneaza substante chimice exclusiv de pe piata interna si ... (vezi toată discuția)
Colectare deseuri periculoase nagal12 nagal12 Buna ziua, Societatea la care lucrez in calitate de agent vanzari desfasoara activitatea de colectare uleiuri uzate incepand cu anul 2013. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Evidenta deseurilor - ulei uzat ContSters15714 ContSters15714 Buna ziua Lucrez la un service auto si as vrea sa pun cateva intrebari legat de evidenta deseurilor: 1. Este legal ca, societatea sa foloseasca uleiul ... (vezi toată discuția)