avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate alinciprian78

Activitate alinciprian78

Răspuns la discuția pensie alimentara
pensia alimentara stabilita pt primul copil e 25% din venitul net lunar! nu vad de ce ar dura procesul.....oricum am inteles ca diminuarea pensiei alimentare se face cu data depunerii cererii!aceste acte se depun in copie legalizata sau copie pur si simplu?
Răspuns la discuția pensie alimentara
eu nu pricep nimic!pai legea este ca in cazul nasterii celui de al doilea copil se impart 33% din venitul net legal la cei doi minori!pt ce sa ma judec?
este un fapt pe care l verifica judecatorul si gata!de ce sa fie termene.....care ar fi motivul?Circ?
As avea nevoie de un model cerere pt reducerea pensiei de intretinere, multumesc.
stiti daca aceasta actiune de reducere a pensiei alimentare pe motivul nasterii celui de al doilea copil o sa aiba termene sau se constata faptul si gata!

Răspuns la discuția pensie alimentara
ar trebui facuta si reclamatia la ITM?nu as vrea sa mi se retina bani decat din venitul net realizat!mama traieste si nu as vrea sa devina o sursa de castig pt fosta sotie!
Răspuns la discuția pensie alimentara
mi au mai fost retinut 25% din ajutorul dat de administratie pt nasterea celui de al 2 lea copi;(sunt recasatorit si am un copil de o luna),la fel sa intamplat din biletul de odihna si tratament luat prin sindicatul serviciului in 2011,la fel sa intamplat cand am primit de Craciun un cadou pt copii!nu am vrut sa i micsorez pensia alimantara pt ca m am gandit ca si primul copil are nevoi.....dar sa ti ia pensie alimentara din decesul tatalui mi se pare prea mult!fosta sotie mi a zis ca mi returneaza suma din ajutorul de deces dar sa razgandit!
Răspuns la discuția pensie alimentara
angajatorul imi retine 25%din venituri si le baga in contul fostei mele sotii ca procent de pensie alimentara hotarata in urma divortului!
in ianuarie tatal meu a decedat si am primit din partea administratiei ca ajutor de deces suma de 2000ron bani neimpozabili trecuti prin contabilitate,si am observat din acesti bani mi au fost luati 25% deoarece din prima casatorie am un copil si platesc 25% din venit pensie alimentara!E normal asta...sa opreasca din orice provenienta a sumei?ce pot face?Multumesc pt orice sfat!