avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Activitate Cosmin_andi

Activitate Cosmin_andi

Răspuns la discuția angajare pe vas de croaziera
Persoana respectiva era reprezentant al firmei dar spuneti de contract de munca fictiv? ce ar putea face cu acest contract,cum as fi eu afectat de existenta unui asemenea contract? sau ce masuri ar trebui sa iau eu mai departe?,pentru ca din dorinta de a obtine un job am comis cred o eroare,eu ma gandeam ca poate reprezentantii firmei respective au nevoie de aceste date pentru a fi intocmite niste documente de tranzit cu toate ca vasul de croaziera va fi in tranzit doar prin Europa.In orice caz sunt destul de nelinistit in privinta acestui lucru.
Buna ziua am o dilema,am aplicat epntru un job pe un vas de croaziera,am fost la interviu,iar ieri am fost sunat de la compania respectiva de crewing si mi s-au cerut detalii din buletin printre care si CNP-ul,apoi mi s-a spus ca urmeaza sa fiu chemat pentru semnarea contractului,eu am oferit aceste detalii si traiesc acum cu teama ca nu am procedat bine,nu mi se pare o chestiune ok sa ti se ceara detalii precum CNP prin telefon.Intrebarea mea este la ce risc m-am expus si ce pot face in continuare.Eu nu am gasit nimic in neregula legat de firma respectiva dar acest telefon m-a pus pe ganduri.Multumesc anticipat pentr ajutor