avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate Ankutza20072000

Activitate Ankutza20072000

Din contul lei pot retrage maxim 10.000 lei pe zi.Daca fac transfer mai am acest plafon???
Buna ziua,

Am un SRL neplatitor de TVA care detaseaza personal unei firme din Germania, (2 angajati)Acum vreau sa tai prima factura cred ca am primit cateva informatii gresite pe care as dori sa le clarific..In Romania am doua conturi pe firma euro si ron.Firma din Germania imi transfera banii in contul euro.
1.Pot transfera euro in alt cont personal euro?am inteles ca nu e nevoie de justificari in situatiile astea.
2.Am vreo suma limita/zi?
3.Pot face tranzactii online?
4.Este adevarat ca pentru retragere trebuie sa transfer in contul lei?
Cum se procedeaza in cazul prezentat ?
Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri la problema mea.Am fost la un birou notarial sa traduc un contract de detasare pt o firma ,din romana in franceza.La predarea traducerii am constatat ca nu era nici semnat nici stampilat contractul tradus.Spuneti-mi este normal asa cv?Dupa ce il semneaza partile contractuale este posibil sa il duc inapoi la traducator la semnat apoi la legalizat?Ar trebui semnat de traducator si legalizat de notar inainte de al da partilor contractuale?scuzati-mi exprimarea dar nu sunt in domeniu.