avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate gimini

Activitate gimini

Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Ieri am primit o somatie de la un executor judecatoresc pentru un credit de nevoi personale luatin anul 2008,prin care se specifica ca daca in termen de o zi de la data primirii somatiei nu achit suma de 14345 ron se specifica se va apela la politie,jandarmerie sau altor agenti ai fortelor publice.Eu momentan nu am un venit.Ce ar putea sa mi se intample daca nu platesc aceasta suma in termen de o zi asa cum se specifica in somatie.Multumesc .
Buna ziua.Am si eu o intrebare la dumneavoastra.In 2008 am luat in credit de nevoi personale,am platit cateva rate dar pe urma magazinul inde lucram s-a inchis si am ramas timp de vreo 2 ani fara un loc de munca,ceea ce a dus la incapacitatea de a mai putea plati ratele.In 2010 am primit o instiintare de la CORPUL EXECUTORILOR BANCARI ai bancii respective ca mi-au pus proprire pe veniturile prezente sau viitoare,care se afla sau se vor incasa in orice conturi curente,si au dispus prin adrese de infiintare a propriri la un numar de 35 de banci.Intrbarea mea ,este pot acesti executori bancari sa faca aceste propriri?Mentionez ca nu am primit nici o hotarare judecatoreasca.Ce trebuie sa fac? Multumesc