avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executor judecatoresc

Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Ieri am primit o somatie de la un executor judecatoresc pentru un credit de nevoi personale luatin anul 2008,prin care se specifica ca daca in termen de o zi de la data primirii somatiei nu achit suma de 14345 ron se specifica se va apela la politie,jandarmerie sau altor agenti ai fortelor publice.Eu momentan nu am un venit.Ce ar putea sa mi se intample daca nu platesc aceasta suma in termen de o zi asa cum se specifica in somatie.Multumesc .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:13, 19 Decembrie 2013
Se va proceda la executarea silita.
Va incerca sa vanda ce aveti daca nu aveti venituri.
Daca nu aveti imobil in proprietate nu prea are ce sa se intample.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Izy75 Izy75 Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma cu mai mullte raspunsuri la intrebari , am facut un credit de consum fara garantii in 2009 la Ing Bank in valoare de ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa somatie? magdamaria magdamaria buna seara, am primit o somatie din partea unui executor judecatoresc, prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc in termen de o zi 4000 ron. ... (vezi toată discuția)
Informatie in legatura cu somatie executare silita! Ichabod Ichabod In data de 4 oct am primit somatie de plata in legatura cu un credit de nevoi personale. Sunt somat sa platesc suma de 15.000 ron plus 2000 ron executorul! ... (vezi toată discuția)