avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma cu mai mullte raspunsuri la intrebari , am facut un credit de consum fara garantii in 2009 la Ing Bank in valoare de 40000 ron , aproape 2 ani am reusit sa achit ratele ,dupa aceea nu am mai platit ratele ,acum mi-a venit acasa somatie ,in care mi se cere sa ma conformez dispozitiilor titlului executoriu prin care mi se cere sa achit toata suma ,respectiv 36609 ron in cazul in care nu platesc se trece la executare silita ? Mentionez ca acest dosar s-a judecat iar eu nu detin bunuri imobile si nu pot sa restitui aceasta suma de bani ,ce rezolvare as putea gasi .
Cel mai recent răspuns: Izy75 , utilizator 12:39, 25 Octombrie 2014
Ar fi bine sa nu faceti nimic...sa ramaneti insolvabil :)
Buna ziua ,va multumesc pentru raspuns, dar mai am cateva nelamuriri in legatura cu problema mea , respectiv in somatia care mi-a venit de la judecatorie ,mi se cere sa achit creditul (ceea ce nu pot momentan) iar in cazul in care nu achit" vor proceda de indata la executarea silita ,conform legii ,cu sprijinul organelor de politie si a altor forte publice ,executare silita se va face chiar si in lipsa dumneavoastra , prin deschiderea usilor si se va efectua si in contra succesorilor"(v-am citat din somatie).Va rog puteti sa ma ajutati sa inteleg ce inseamna , imobilul in care locuiesc acum a fost al bunicilor mei , mi-a apartinut mie ,dar eu am facut acte de donatie a acestui imobil fiului meu .Executarea silita se poate indrepta spre acest imobil ? Executorul judecatoresc poate sa vina sa-mi execute silit lucruri din casa ,resectiv mobila ,aparatura electrocasnica .Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante raduilea raduilea Buna, doresc a va adresa o problema. Tatal meu a luat in anul 2004 un credit de la BCR ptr achizitia de electrocasnice, el fiind pensionar. La cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 7 ani tanasepaul tanasepaul Buna ziua , tocmai ce am primit o somatie de plata in privinta unui credit restant din anul 2008 , facut la ing bank , acum devenint administrator al activelor ... (vezi toată discuția)