Buna ziua , tocmai ce am primit o somatie de plata in privinta unui credit restant din anul 2008 , facut la ing bank , acum devenint administrator al activelor EOS KSI . credeti ca pot face ceva in legatura cu aceasta somatie ?
va multumesc anticipat
Formulati contestatie la executarea silita in termen de 15 zile de la primirea somatiei,invocati in principal prescriptia dreptului de a cere executarea silita.
Formulati contestatie la executarea silita in termen de 15 zile de la primirea somatiei,invocati in principal prescriptia dreptului de a cere executarea silita.
in somatie scrie ca a fost formulata la judecatoria buftea in data de 27.11.2014 , si abia azi eu am aflat de asa ceva dupa 3 ani se mai poate face contestatie ?
Cale de atac
echinacee
Buna ziua!
daca intr-o incuviintare executare silita,se mentioneaza,,fara cale de atac,, nu mai am posibilitatea de a depune contesteatie la executare? (vezi toată discuția)
Termen de contestare
zllatan
Buna seara ,va rog sa ma lamureasca cineva -care este termenul de contestare in istanta la o suspenadare a executarii silite emise de un executor ,,in baza ... (vezi toată discuția)