avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita dupa 7 ani
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita dupa 7 ani

Buna ziua , tocmai ce am primit o somatie de plata in privinta unui credit restant din anul 2008 , facut la ing bank , acum devenint administrator al activelor EOS KSI . credeti ca pot face ceva in legatura cu aceasta somatie ?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:00, 24 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati contestatie la executarea silita in termen de 15 zile de la primirea somatiei,invocati in principal prescriptia dreptului de a cere executarea silita.
danpopescu2011 a scris:

Formulati contestatie la executarea silita in termen de 15 zile de la primirea somatiei,invocati in principal prescriptia dreptului de a cere executarea silita.

in somatie scrie ca a fost formulata la judecatoria buftea in data de 27.11.2014 , si abia azi eu am aflat de asa ceva dupa 3 ani se mai poate face contestatie ?
~ Conținut șters la cerere ~
Termenul de fomulare a contestatiei de la data cand contestatorul a luat la cunostinta de actul de executare pe care-l contesta.[Art.715(1) 1.NCPC].

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac echinacee echinacee Buna ziua! daca intr-o incuviintare executare silita,se mentioneaza,,fara cale de atac,, nu mai am posibilitatea de a depune contesteatie la executare? (vezi toată discuția)
Poprire asupra conturilor Steluta98 Steluta98 Buna ziua. Cine ma poate indruma intr-un caz de drept civil ? In data de 01.09.2005 s-a solicitat un imprumut la o banca in valuare de 800€ . In ... (vezi toată discuția)
Termen de contestare zllatan zllatan Buna seara ,va rog sa ma lamureasca cineva -care este termenul de contestare in istanta la o suspenadare a executarii silite emise de un executor ,,in baza ... (vezi toată discuția)