avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate DanAlexandru

Activitate DanAlexandru

Răspuns la discuția Infiintare Asociatie Familiala
Va rog sa imi oferiti un raspuns.
Buna ziua.Vreau sa deschid un magazin mixt intr-o zona rurala,am optat pentru constituirea unei "Asociatii familiale".In cadrul acestei asociatii fac parte eu si mama mea,si as dori sa va intreb care sunt taxele si contributiile pe care trebuie sa le platesc la stat,si la ce interval de timp se achita acestea.Imi cer scuze pentru limbajul poate nu unul juridic,dar sunt confuz in legatura cu aceste contributii la stat.V-as ruga sa imi spuneti clar ce anume trebuie sa platesc si cat reprezinta aceasta plata.Va multumesc frumos,astept raspuns.
Buna ziua.Am onoarea de a va adresa o intrebare cu privire la infiintarea unei Asociatii Familiale.Concret doresc sa deschid un magazin de legume-fructe intr-o zona rurala.Optez pentru Asociatie Familiala deoarece am inteles ca beneficiez de costuri mai mici.As dori sa va intreb care sunt conditiile de infiintare a acestei asociatii,tot ce am gasit au fost raspunsuri evazive,nimic la obiect.
V-as fi recunoscator daca mi-ati putea oferi detalii cu aproximatie si asupra pretului tuturor actelor ce sunt necesare pentru infiintarea magazinului.Va multumesc frumos !