avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Infiintare Asociatie Familiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Infiintare Asociatie Familiala

Buna ziua.Vreau sa deschid un magazin mixt intr-o zona rurala,am optat pentru constituirea unei "Asociatii familiale".In cadrul acestei asociatii fac parte eu si mama mea,si as dori sa va intreb care sunt taxele si contributiile pe care trebuie sa le platesc la stat,si la ce interval de timp se achita acestea.Imi cer scuze pentru limbajul poate nu unul juridic,dar sunt confuz in legatura cu aceste contributii la stat.V-as ruga sa imi spuneti clar ce anume trebuie sa platesc si cat reprezinta aceasta plata.Va multumesc frumos,astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: DanAlexandru , utilizator 01:00, 29 Martie 2013
Va rog sa imi oferiti un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Af sau srl OleacuMihai OleacuMihai As dori sa deschid un mic magazin mixt intr-o localitate de langa Bucuresti pe care sa-l administrez eu si familia ,sotia si mama. Va rog sa-mi dati un sfat ... (vezi toată discuția)
Cod caen adina23 adina23 buna ziua, Vreau sa deschid un srl, sunt inca in faza actelor, si am o nelamurire asupra codului CAEN, care cod caen ar fi potrivit pentru un magazin mixt si ... (vezi toată discuția)
Indeplinesc conditiile pentru creditul nerambursabil? Geamak Geamak Am sub 30 ani si liceul cu bac. Vreau sa-mi deschid o AF (bar, magazin mixt), si vreau sa stiu ce avantaje/dezavantaje am. Totodata vreau sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)