avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Infiintare Asociatie Familiala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Infiintare Asociatie Familiala

Buna ziua.Am onoarea de a va adresa o intrebare cu privire la infiintarea unei Asociatii Familiale.Concret doresc sa deschid un magazin de legume-fructe intr-o zona rurala.Optez pentru Asociatie Familiala deoarece am inteles ca beneficiez de costuri mai mici.As dori sa va intreb care sunt conditiile de infiintare a acestei asociatii,tot ce am gasit au fost raspunsuri evazive,nimic la obiect.
V-as fi recunoscator daca mi-ati putea oferi detalii cu aproximatie si asupra pretului tuturor actelor ce sunt necesare pentru infiintarea magazinului.Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:17, 12 Februarie 2013
Gasiti toate detaliile de infiintare Intreprindere familiala pe site ONRC:
[ link extern ]
si in OUG 44/2008 privind infiintarea I.I. aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soc comerciala dritaS dritaS Sunt o persoana cu handicap grav As dori sa infiintez un af sau srl Ce sfat imi dati?.Beneficiez de ceva avantaje fiscale din partea statului? multumesc (vezi toată discuția)
Infiintarea unei asociatii familiale mirela_blonda2009 mirela_blonda2009 care sunt costurile unei asociatii familiale(un butic)si daca este necesara o calificare.Multumesc. (vezi toată discuția)
Srl, pfa, af pentru studenti debves debves Buna ziua.Sunt studenta,incep anul 2 acum in octombrie,am sub 30 de ani si doresc sa infiintez o firma,af sau pfa cu ajutorul careia,atat eu cat si sotul meu ... (vezi toată discuția)