avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale soc comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

soc comerciala

Sunt o persoana cu handicap grav
As dori sa infiintez un af sau srl
Ce sfat imi dati?.Beneficiez de ceva avantaje fiscale din partea statului?
multumesc
Cel mai recent răspuns: dritaS , utilizator 09:47, 30 Martie 2012
Din pacate nu va bucurati de avantaje la infiintarea unei firme nici ulterior legat de problemele fiscale. Referitor la activitatea pe care doriti sa o desfasurati daca ne spuneti ce doriti sa faceti si ce calificari aveti poate o sa va dam un raspuns mai la obiect. AF nu mai sunt din 2008, acum se numesc intreprinderi familiale.
Cateva detalii privitoare la ce doresc sa deschid.
Este vorba despre un magazin de legume- fructe (aprozar) .si daca as putea sa am un angajat? Aica un vanzator.
Multumesc
Daca aveti calificare in domeniu(lucrator comercial) sau ati desfasurat vreo activitate in comert care poate fi demonstata cu carnetul de munca puteti sa va infiintati o intreprindere individuala sau o persoana fizica autorizata pe care puteti sa angajati terte persoane cu contract de munca. Daca nu, va puteti infiinta o societate comerciala cu raspundere limitata. Detalii pentru fiecare dintre acestea in ordinea enumerarii lor gasiti aici:
- [ link extern ]
- [ link extern ]
- [ link extern ]
Va multumesc mult pentru informatii!
P.S.Tinerii sub 25 ani beneficiaza de "avantaje" daca doresc sa deschida o societate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare af dtflorentina dtflorentina Buna ziua, doresc sa-mi infintez o asociatie familiala si as vrea sa primesc cateva lamuriri in acest sens. Va rog sa-mi spuneti daca sunt angajata cu carte ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie familiala DanAlexandru DanAlexandru Buna ziua.Am onoarea de a va adresa o intrebare cu privire la infiintarea unei Asociatii Familiale.Concret doresc sa deschid un magazin de legume-fructe intr-o ... (vezi toată discuția)
Ca sã funcţioneze ca aprozar mai am nevoie de avize de la dsv, isu etc? Kameleon1976 Kameleon1976 Bunã seara! De curînd am înfiinţat un PFA cu profil legume-fructe în ideea de a deschide un aprozar. Am gãsit un spaţiu de închiriat unde a funcţionat ... (vezi toată discuția)