avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria1986

Activitate anamaria1986

sunt inregistrate sub forma de alta venituri,premii, iar cei de la anaf mi-au spus ca nu este nici o greseala, cu toate ca eu habar nu am de acest venit si nici macar nu am intrat in posesia lui.
buna ziua.am solicitat de la anaf adeverinta de venit pentru anul 2012/2013 ce mi-a fost solicitata pentru dosarul de indemnizatie crestere copil. am avut o supriza sa imi apara pe adeverinta din 2012 alte venituri pe langa salariu, care nu stiam de unde sunt. am revenit la anaf si mi-au spus ca sunt de la Vodafone Romania , unde eu nici macar nu am fost angajata.
ce pot face? mi s-a spus ca dosarul mi-ar fi respins daca nu fac dovada acelei sume .
am inteles, martori sunt destui, dar documente care sa aevereasca ca luam mai mult , nu am. multumesc frumos de ajutor.
buna ziua. am acelasi loc e munca de 2 ani si jumatate.pe cartea de munca am salariu minim pe economie dar in mana iau 1200, iar de cand am ramas insarcinata seful meu a inceput sa imi dea ceea ce este pe contract chiar daca mi-am respectat programul normal de munca si atributiile aferente.am vreo sansa sa dovedesc ca luam un alt salariu?pot face ceva?multumesc frumos
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
deci as primi 600 de lei. multumesc frumos pentru ajutor.
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
am citit tot pe site-ul dvs ca '' se acorda 85 la suta din media veniturilor ultimilor 12 luni dar care nu poate fi mai mica de 500 si mai mare de 3200
buna ziua. am si eu o nelamurire. sunt angajata la firma la care lucrez de 1 an si jumatate, dar am contrac de munca de 2 ore si venit de 190 de lei, iar pe timpul verii 8 ore si salariu minim. intrebarea mea este daca pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului si daca indemnizatia va reprezenta 85 la suta din venituri sau voi primi minimul de 500 de lei. multumesc frumos