avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Declaratia 205 pentru dosar crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Declaratia 205 pentru dosar crestere copil

buna ziua.am solicitat de la anaf adeverinta de venit pentru anul 2012/2013 ce mi-a fost solicitata pentru dosarul de indemnizatie crestere copil. am avut o supriza sa imi apara pe adeverinta din 2012 alte venituri pe langa salariu, care nu stiam de unde sunt. am revenit la anaf si mi-au spus ca sunt de la Vodafone Romania , unde eu nici macar nu am fost angajata.
ce pot face? mi s-a spus ca dosarul mi-ar fi respins daca nu fac dovada acelei sume .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:47, 27 Februarie 2014
1. Dosarul pentru concediu crestere copil nu va fi respins, in cel mai rau caz nu se vor lua in calculul indemnizatiei pentru CCC acele sume care dvs. spuneti ca nu va apartin.

2. Sa va spuna ANAF in ce baza au inregistrat acele sume necuvenite dvs., poate este o greseala de inregistrare de la ANAF.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
sunt inregistrate sub forma de alta venituri,premii, iar cei de la anaf mi-au spus ca nu este nici o greseala, cu toate ca eu habar nu am de acest venit si nici macar nu am intrat in posesia lui.
1. Pentru cei de la ANAF poate sa nu fie o greseala daca suma a venit pe numele dvs.

2. Incercati la Vodafone sa vedeti despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala anul 2015 Vion Vion Buna ziua, Prin intermediul spatiului virtual ANAF am primit acum câteva zile “decizia de impunere anuală pentru stabilirea contribuției de asigurări ... (vezi toată discuția)
De unde alte venituri? mikyd89 mikyd89 Bună ziua! Aş avea rugămintea de a mă lămuri și pe mine cineva. Pe adeverința de venit de la ANAF am trecute ca venituri următoarele: venituri ... (vezi toată discuția)
Decizie de restituire a indemnizatiei pentru concediu crestere copil bucurel79 bucurel79 buna ziua ,am si eu o problema ,am fost in concediu crestere copil,am optat pentru un an ,am iceput serviciul dupa 6 luni mai exact in iunie 2013 data de 1, si ... (vezi toată discuția)