avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De unde alte venituri?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De unde alte venituri?

Bună ziua! Aş avea rugămintea de a mă lămuri și pe mine cineva. Pe adeverința de venit de la ANAF am trecute ca venituri următoarele: venituri din salarii și alte venituri. Numai că eu nu îmi aduc aminte ce alte venituri am făcut. Unde pot afla? Îmi trebuie ca să pot depune dosarul de indemnizatie de creștere a copilului. Doamna de acolo mi-a zis că dacă nu am dovada cu acele "alte venituri" nu are cum să îmi ia dosarul.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 09:17, 20 Iulie 2014
Mergeti la ANAF si rugati-i sa va dea mai multe informatii
N-ati facut cumva asigurari, vanzari de produse cosmetice, poate ati fost in vreo comisie, ati inchiriat vreo locuinta ?
Sumele primite in urma unor prestari de servicii au fost impozitate si declarate la ANAF prin declaratii fiscale de firmele platitoare.
Se poate ca aceste " alte venituri " să fie reprenentate de bonuri valorice? Apar pe adeverința de venit? În cazul acesta, trebuie să merg la firma care mi le-a dat ca să îmi completeze fișa de personal? Să vă explic puțin: eu am lucrat la un partener Vodafone de la care am luat salariul. Fișa de personal mi.a fost completată. Bonurile au fost direct de la Vodafone sa, iar când le-am primit, am trimis o copie ci. Cred că nu există fișă de personal în acest caz. Deci cum ar putea să se rezolve să îmi primească dosarul? As putea da o declarație pe proprie răspundere în acest sens?
Vorbiti cu partenerul Vodafone la care ati lucrat sau chiar luati legatura cu Vodafone, departamentul personal sau salarizare, ca sa obtineti o adeverinta privind bonurile acordate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. lucrez la o firma de paza de o perioada cred că ... alexandru06 alexandru06 Buna seara. Lucrez la o firma de paza de o perioada cred că de cam doi ani . Am unul din copii student ,și am nevoie de adeverințe de venit pentru a face ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie cic RAMOnaBC RAMOnaBC Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: Lucrez de 8 ani cu contract individual de munca la firma \"x\" care este partener Vodafone. In tot acest timp firma ... (vezi toată discuția)
Venituri calculate la cic RAMOnaBC RAMOnaBC Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: Lucrez de 8 ani cu contract individual de munca la firma \"x\" care este partener Vodafone. In tot acest timp firma ... (vezi toată discuția)