Vreau sa va intreb daca o doamna de cetatenie romana , casatorita in Turcia cu un cetatean turc poate divorta de acesta fara a fi nevoita sa se deplaseze in tara respectiva. Precizez ca divortul este inaintat de catre sot ( cetatean turc ). Si daca se poate sa-mi spuneti ce se poate face in cazul acesta.
Cu multumiri
Si daca patronul mi-a spus ca de la 1 martie sa nu ma mai duc, iar eu nu vreau sa semnez nimic, ce fac?
Ma duc in continuare la servici.!?..si daca nu mi se va mai da de lucru si ma constrange prin alte moduri ?
Buna ziua,
Sunt angajat de un an si 3 luni , acum o luna am fost anuntat sa-mi caut loc de munca in alta parte pe motiv ca patronului nu-i mai place de mine, am fost la resurse umane si am cerut sa mi se dea somaj, dar ei au spus ca nu se poate pentru ca nu desfiinteaza postul , iar salarii compensatorii nu dau pentru ca ei nu au contract colectiv de munca. As dori sa stiu daca in afara de motivele care sunt in codul muncii ( art .61 ) mai pot folosi si alte motive si daca nu-mi semnez demisia firma ce masuri poate sa ia si ce pot face in cazul acesta.