avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in Turcia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in Turcia

Buna ziua

Vreau sa va intreb daca o doamna de cetatenie romana , casatorita in Turcia cu un cetatean turc poate divorta de acesta fara a fi nevoita sa se deplaseze in tara respectiva. Precizez ca divortul este inaintat de catre sot ( cetatean turc ). Si daca se poate sa-mi spuneti ce se poate face in cazul acesta.
Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Vreau sa revin la numele din urma zehra123456 zehra123456 sınt cetatean roman si sint casatorita cu cetatatean turk locuiesc de 17 ani in turcia am doi copii şi sint si cetean turc in acelaş timp intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
300 zile de la pronuntare divort sau deces sot ? magda dima magda dima buna ziua.. am si eu o singura intrebare, si as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde.. in casatoria dintre o romanca si un cetatean turc, este aceeasi ... (vezi toată discuția)
Bigamie sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Eu sunt cetatean roman. In anul 2005 m-am casatorit legal cu un cetatean turc in Turcia. Apoi cu o hartie din Turcia mi-a fost eliberaertificat de casatorie ... (vezi toată discuția)