avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... vreau sa revin la numele din urma
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

vreau sa revin la numele din urma

sınt cetatean roman si sint casatorita cu cetatatean turk locuiesc de 17 ani in turcia am doi copii şi sint si cetean turc in acelaş timp intrebarea mea este ,pe paşaportul romanesc ma cheama maria cerasella dar pe paşaportul turc ma cheama zehra,dupa casatoria ın turcia am devenit musulman şi acesta este motivu pentru care mi-am scimbat numele ,copii nu pot sa le fac cetatenie romana pentruca am doua nüme .şi vreau sa va informez copii sint nascuti in turcia nu au fost niciodata in romania.Dar m-am hotarıt sa bag divort de sotul şi impreuna cu copii sa ne stabilim in romanıa Intrebare mea este urmatoare in romania pot sa divortez şi pot sa revin din nou la numele meu adica maria cerasella pentruca din tara turca nu vreau sa divortez va rog din toata inima sa ma ajutatii cu informatii sigure şi cıt de repede va astept raspunsul va multumesc din tot sufletul si va doresc multa sanatate din tucia
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:00, 19 Iunie 2016
în cazul dvs., competentă să judece acțiunea de divorț ar fi instanța turcă- art 2600 C civ.
zehra123456 a scris:

Dar m-am hotarıt sa bag divort de sotul şi impreuna cu copii sa ne stabilim in romanıa Intrebare mea este urmatoare in romania pot sa divortez şi pot sa revin din nou la numele meu adica maria cerasella pentruca din tara turca nu vreau sa divortez

Certificatul de casatorie romanesc aveti? De certificate de nastere romanesti pentru copii nu cred ca are rost sa va mai intreb. Daca nu rezolvati acolo, la consulatul României, cu certificatele inainte de divort o sa va fie foarte greu sa intrati in legalitate din Romania.
Nu scriu mai multe acum, spuneti intai daca ati inscris certificatul de casatorie turcesc la consulatul nostru.

Nici cu schimbarea de nume nu e clar cum ati facut... dati mai multe amanunte. In certificatul de casatorie turcesc cum apareti, cu ce nume?
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2016
Ares-3, moderator
ın primu rınd va multumesc ca ati revenit la raspuns foarte repede o luam de la ınceput .DA am certificat de casatorie romanesc l-am scos de la consulat roman .Pe certificatul de casatorie ma numesc turan maria cerasella Deci ca şi pe pasortul romanesc turan maria cerasella si pe certificatul de casatorie turca tot turan maria cerasella copii sau nasut in turcia Prımul copil este nascut pe data 08-08-2001 şi o cheama asime turan Al doilea copil este nascut pe data 20-11-2002 erol turan.ACUM vreau sa va informez in privnta numelui pe care l-am scimbat dupa casatorie DECİ m-am castorit ın turcia pe data 12-12-2006 dar vreau sa mentionez dvs ca am stat fara castorie legala 7 ani .PE DATA 16-08-2011 am devenıt cetatean turk şi in aceaşi data pe care o mentionez mi-am scimbat numele .adica din turan maria cerasella am trecut la turan zehra pentru ca in acelaşi timp am devenıt musulman .acesta a fost motivu pentru scimbarea numelui meu .ACUM doar in buletınul turcesc ma cheama turan zehra şi pe buletinul turcesc al copilor mama este trecuta turan zehra . mentionez dvs ca la ora actuala ın afara de aceste trei acte pe toate actele ma numesc turan maria cersaella .Sİ ACUM va intreb ce pot face .sau ce acte trebuie sa aduc din turcia ca sa le pot lua copiilor cetatenia romana . DE la consulat mı- au spus pentru cetatenia copiilor am probleme din cauza numelui .LA ora actuala am doua nüme TURAN ZEHRA in buletın turcesc şi in pasaport roman TURAN MARİA CERASELLA CE TREBUİE SA FAC VA ROG MUULT SA AJUTATİİ CU
DAR EU AM CERTİFCAT DE CASTORIE ROMANA ,DE CE NU POT SA BAG DİVORTI IN ROMANİA
ın primu rınd va multumesc ca ati revenit la raspuns foarte repede o luam de la ınceput .DA am certificat de casatorie romanesc l-am scos de la consulat roman .Pe certificatul de casatorie ma numesc turan maria cerasella Deci ca şi pe pasortul romanesc turan maria cerasella si pe certificatul de casatorie turca tot turan maria cerasella copii sau nasut in turcia Prımul copil este nascut pe data 08-08-2001 şi o cheama asime turan Al doilea copil este nascut pe data 20-11-2002 erol turan.ACUM vreau sa va informez in privnta numelui pe care l-am scimbat dupa casatorie DECİ m-am castorit ın turcia pe data 12-12-2006 dar vreau sa mentionez dvs ca am stat fara castorie legala 7 ani .PE DATA 16-08-2011 am devenıt cetatean turk şi in aceaşi data pe care o mentionez mi-am scimbat numele .adica din turan maria cerasella am trecut la turan zehra pentru ca in acelaşi timp am devenıt musulman .acesta a fost motivu pentru scimbarea numelui meu .ACUM doar in buletınul turcesc ma cheama turan zehra şi pe buletinul turcesc al copilor mama este trecuta turan zehra . mentionez dvs ca la ora actuala ın afara de aceste trei acte pe toate actele ma numesc turan maria cersaella .Sİ ACUM va intreb ce pot face .sau ce acte trebuie sa aduc din turcia ca sa le pot lua copiilor cetatenia romana . DE la consulat mı- au spus pentru cetatenia copiilor am probleme din cauza numelui .LA ora actuala am doua nüme TURAN ZEHRA in buletın turcesc şi in pasaport roman TURAN MARİA CERASELLA CE TREBUİE SA FAC VA ROG MUULT SA AJUTATİİ CU

Alte discuții în legătură

Numele zehra123456 zehra123456 sınt cetaten roman cu domicilul in turcia şi sint castorita cu un cetaten turk .DUPA casatorie mi-am scimabat numele .İN actele din turcia ma numesc turan ... (vezi toată discuția)
Transificarea numelui zehra123456 zehra123456 locuiesc ın turcia de 18 ani si sint casatorita cu cetataen turk am doi copii.Am si certificat de casatorie romana .Cınd am devenit cetatean turk mi-am ... (vezi toată discuția)
Lnregistrarea casatoriei cu un cetatean italian si inregistrarea nasterii unui copil cetatean italian giulia27 giulia27 Buna ziua, Ma numesc Oana D. si locuiesc in Italia de 10 ani. M-am castorit in 2006 in Italia cu un cetatean italian si nu am inregistrat inca nasterea in ... (vezi toată discuția)