avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... transificarea numelui
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

transificarea numelui

locuiesc ın turcia de 18 ani si sint casatorita cu cetataen turk am doi copii.Am si certificat de casatorie romana .Cınd am devenit cetatean turk mi-am scimbat numeale .adica ın toate actele din romania ma numesc turan maria cerasella.ın actele din turcia turan zehra. in curınd vreau sa ma stabilesc definitıv ın romania .İNTREABAREA este .cınd vın ın romania toate actele din romania ...adica numele turan maria cerasella sa trec la numele turan zehra ce acte ımi trebuiesa sa aduc din turcia pentru transificarea numelui ın romania
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:12, 29 Iunie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa revin la numele din urma zehra123456 zehra123456 sınt cetatean roman si sint casatorita cu cetatatean turk locuiesc de 17 ani in turcia am doi copii şi sint si cetean turc in acelaş timp intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Numele zehra123456 zehra123456 sınt cetaten roman cu domicilul in turcia şi sint castorita cu un cetaten turk .DUPA casatorie mi-am scimabat numele .İN actele din turcia ma numesc turan ... (vezi toată discuția)
Documente, acte Verali Verali Bună ziua, mă numesc Alina. Dacă se poate sa ma îndrumați și pe mine ce trebuie să fac. Ok!. Sunt căsătorită cu un cetățean Turc, din anul ... (vezi toată discuția)