Buna ziua. Ieri am provocat un accident de masina, fara victime. Conducatorul uneia dintre masinile implicate a dorit ca politia sa vina sa faca constatarile. Tin sa precizez ca am luat ambele masini avariate pe platforma si le-am dus la un service care are contract cu firma de asigurari cu care am incheiat o polita, am luat o amenda, am pierdut 3 puncte, dar cu toate acestea domnul si sotia acestuia pun o presiune constanta asupra mea: "cu masina aia isi castigau painea, ei ce fac? sa ma implic mai mult". Adica sa le dau o masina, pana se rezolva problema la service. Problema este ca eu nu am de unde sa le dau o masina avand in vedere ca si a mea este avariata serios. Pot sa ma oblige in vreun fel? Si a doua problema. Ieri dupa accident niciunul dintre noi nu a fost vatamat fizic. Au semnat si declaratiile la politie cum ca nu exista victime umane....exista posibilitatea sa vina cu un certificat medico-legal de acum incolo in urma caruia sa ma dea in judecata. Va multumesc anticipat!
Nu m-am facut inteles. Nu stiu ce presupune scoaterea de la administratia financiara a unui chirias cu care nu am o reziliere de comun acord si nu am habar daca voi putea sa mai dau de el vreodata, el stand in Bulgaria. De asemenea nu stiu, in cazul fericit in care i-am scos de la administratie, daca este suficient ca aceasta firma sa nu mai functioneze pe sediul social aflat pe adresa apartamentului meu. Si daca nu este suficient care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez. Specific inca o data ca nu cred ca voi avea niciun fel de sprijin venit din partea lui
Buna seara. Problema mea o pot rezuma astfel: Am inchiriat in luna iulie apartamentul pe care il detin catre o firma nou infiintata care isi cauta un sediu social. Toate bune si frumoase pana la inceputul acestei luni cand m-au anuntat ca vor sa plece, pentru ca nu au reusit sa dea drumul la firma asa cum isi doreau. Printre altele "au omis' sa plateasca intretinerea pe ultimele doua luni, iar in contul lor mi-au indicat sa folosesc garantia. Problema mea intervine de aici incolo (daca punem la socoteala ca niste datorii nu ar deveni o problema in sine) si anume....as dori sa-i scot de la administratie, dar mi-e teama ca imi vor cere si anumite acte ce ii vizeaza pe cei implicati in firma, ori acestia locuiesc in Bulgaria si eu nu stiu de unde sa ii iau si in al doilea rand nu mi-as mai dori ca firma lor sa mai functioneze pe adresa mea, iar eu nu cunosc eventualii pasi pe care ar trebui sa-i urmez