avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Activitate cristina_u24

Activitate cristina_u24

Discuție Coasigurati
Buna ziua.
Astazi am luat o adeverință pt medic sotului.
Si am descoperit,ca dupa un an de zile,cu toată documentatia adusa la serviciu el nu este coasigurat.
Ce riscă firma din punct de vedere legal?
Administratia a spus ca a uitat sa introducă datele in sistem.
Va multumesc.
Buna seara.
Are dreptul banca sa opresca comisioane de poprire a contului din alocatia de stat a copiilor? In acel cont intra doar alocatia . Are baza legală din care sa aiba dreptul sa ia din acei bani?
Va multumesc pt raspuns.
Răspuns la discuția Restante
multumesc
Răspuns la discuția Restante
nu nu am primit nimic. doar ca acum dupa 4 an am primit instiintare ca trebuie sa platesc acesti bani sa nu fiu executata silit.
Răspuns la discuția Restante
Contractu s-a facut in 2009, s-a cumparat in rate cu buletinul de la altex o combina frigorifica.
S-a platit pana in anul 2010, nu mai stiu exact cand s-a efectuat ultima plata, cred ca prin august.
acea comunicare s-a trimis de la efg precum ca e de plata 4500. atunci erau in jur de 2500.
de la ultima plata sa mai primit corespndenta de maxim 2 ori cu suma restanta, dupa care pana acum 2 saptamani nu s-a mai primit nimic. acum a venit practic dublu de plata, fara a se mai sti ceva de contract.
nu inca nu s-a discutat cu institutia, pt ca voiam sa stiu daca e legal sa nu fii instiintat de nimic atata timp si acum sa vina sa ceara sa se plateasca dublu fata de atunci.
Multumesc frumos. Pt orice detalii va stau la dispozitie.
Răspuns la discuția Restante
a platit timp de un an. avea de plata aproape 3000. sa platit 1100. dupa care s-a ocupat altcineva. pers respectiva nu a platit. si dupa 4 ani a primit corespondenta ca are de platit restu de 2.000 dublu. adica vre-o 4500. in tot acest timp nu s-a primit nici o instiintare precum ca ar avea datorii. Va multumesc f mult pt raspuns
Discuție Restante
Buna seara. Am si eu o nelamurire si v-as fi foarte recunoscatoare daca ma puteti ajuta.
Acum 5 ani am facut cumparaturi la Altex cu buletinu. Am platit 1 an dupa care am fost nevoita sa plec si s-a ocupat altcineva de plati. Problema e ca acum, dupa mai bine de 4 ani am primit o instiintare ca acele rate nu au fost achitate si am si suma de plata practic dubla. In toti acesti 4 ani nu a fost primita la adresa de corespondenta nici macar o instiintare precum ca as fi debitoare. Acum 5 zile am primit o instiintare ca am de platit DUBLU fata de acum 4 ani.
Ce ma sfatuiti sa fac, sau se mai poate face ceva sa platesc doar suma care era restanta acum 4 ani? Stiu ca sunt vinovata ca nu m-am interesat de situatie dar nici din partea lor nu am primit nici o instiintare.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Cristina