avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Coasigurati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Coasigurati

Buna ziua.
Astazi am luat o adeverință pt medic sotului.
Si am descoperit,ca dupa un an de zile,cu toată documentatia adusa la serviciu el nu este coasigurat.
Ce riscă firma din punct de vedere legal?
Administratia a spus ca a uitat sa introducă datele in sistem.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 9 Ianuarie 2019
Nu cunosc sa existe vreo sanctiune in acest sens, insa angajatorul poate depune D112 - rectificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla daca sotia, de care am divortat si care era coasigurat, a beneficiat de servicii medicale? valentin_76 valentin_76 Buna seara. Am urmatoarea situatie... Am sotia coasigurat pe asigurarea mea CAS. In urma cu aproximativ 2 ani am luat o adeverinta de salariat de la serviciu ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Coasigurat - cum se procedeaza? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Medicul de familie mi-a spus ieri ca nu imi poate face nici trimitere si nici reteta compensata deoarece trebuie sa ma declar \"coasigurat\" la ... (vezi toată discuția)