avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate peterman

Activitate peterman

Răspuns la discuția Executare silita consiliu local
multumesc frumos
Răspuns la discuția Executare silita consiliu local
daca nu mai pot face nimic as putea sa introduc o somatie de plata numai pt penalitatile de 0,3% zi conform contractului incheiat sau ar trebui sa fac pe calea dreptului comun?as introduce si comuna alaturi de consiliu de data asta.deci debitorul a achitat toata factura in timp ce asteptam comunicarea hotararii cu ordonanta de plata.
am si eu nevoie de ajutor. am formulat o ordonanta de plata, R -societate comerciala, P-consiliul local x. instanta a admis ordonanta si a obligat consiliul local sa plateasca debitul, penalitati si cheltuieli de judecata. hotararea este definitiva si irevocabila.pana cand sa primesc hotararea, primarul mi-a achitat doar debitul initial, fara penalitati.cum fac sa execut penalitatile? unii spun ca un executor poate opri din indemnizatiile consilierilor sau in cazul meu cica primarul si contabilul sef pt ca acel contract de prestari servicii incheiat in 08.2008 a fost intre societ. comerc. si consiliul local x reprezentat de primar si contabil sef. rog ajutor.cum pot executa? daca nu poate executorul face nimic ce pot sa mai fac sa recuperez banii?
Răspuns la discuția auto vanduta fara acte
multumesc frumos pentru sfaturi si pareri
Salut. Am si eu o problema. Am vandut in anul 2006 o masina unei cunostinte fara sa fac nici un act, mergand pe buna incredere. La randul sau aceasta persoana a instrainat-o mai departe unei a 3-a persoane, iar cea de-a 3 persoana a instrainat-o unei a 4-a persoane. Toate instrainarile acestea succesive s-au facut fara acte, eu am ramas inscris cu ea la fisc, am platiti aiurea impozitul iar acum nu stiu ce sa fac. Am numai copii dupa actele masinii, originalele le-am dat atunci primului cumparator. As deschide o actiune in instanta sa solicit obligarea cuiva la efectuarea tuturor formalităţilor de radiere a autovehicul. PE CINE CHEM IN JUDECATA? pe cel caruia i-am dat eu primul masina/ pe cel la care se afla in prezent/sau pe toti? Daca il chem pe primul ar putea sa il cheme in garantie pe al doilea si al doilea pe al treilea si tot asa? sau cum as putea proceda sa fac o actiune corecta si cu rezultat? va multumesc anticipat pentru ajutor