avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Activitate Stangaciu

Activitate Stangaciu

Buna ziua,
as dorii infiintarea unui centru de meditatii pt copii (mate, romana, fizica, engleza,etc) si teme pt copii de cls I-IV, care sa fie la baza un SRL cu profesori angajati, stiti cumva daca am nevoie de aprobari speciale pt asa ceva?
Multumesc!!
Răspuns la discuția despagubiri accident
nu am un avocat, o sa merg maine la ei doar ca nu prea stiu cum si cui sa ma adresez acolo, ce sa le apun exact, ca trebuie sa plateasca sau cand efectueaza plata, oricum cred ca si ei au aceasta hotarare.....
multumesc
legally_aid, multumesc mult pt raspuns dar te rog frumos mai am o nelamurire daca ma poti ajuta: daca ma duc la asigurator, imi trebuie ceva scris de la un avocat? si ce trebuie sa la spun eu mai exact, cum sa-i abordez (in cazul in care nu am nici o hartie de la avocat)?
multumesc din suflet pt ajutor!!!
legally_aid, adica trebuie sa plateasca ei despagubirile cerute, chiar si cele morale?
multumesc
Va multumesc pt raspuns dar credeti-ma ca nu am inteles absolut nimic!!!!!!!!
este vb de un proces accident de masina cu vatamare corporala din culpa , victima a cerut daune morale si plata spitalizarii. Hot. spune ca obliga inculpatul la plata sumelor cerute si dedesubt spune ca "Prezenta hotarare este opozabila asiguratorului de raspundere civila ....................SA".
Deci in final, am aceeasi intrebare cine trebuie sa plateasca noi sau asiguratorul?
nu inteleg de ce nimeni nu poate da un raspuns clar........
sunt disperata !!!!!!

da, am citit si eu asta dar vreau mura in gura cum s-ar zice, sunt putin disperata si din acest motiv nici nu mai judec clar, deci vreti sa spuneti ca Astra ar trebuii sa platesca daunele rezultate n urma procesului?

Multumesc
Va rog vreau ajutoooooor, sa-mi spuna si mie cineva ce inseamna aceasta fraza???????????????
"Prezenta hotarare este opozabila asiguratorului de raspundere civila ....................SA"