avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL ca Centru de meditatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL ca Centru de meditatii

Buna ziua,
as dorii infiintarea unui centru de meditatii pt copii (mate, romana, fizica, engleza,etc) si teme pt copii de cls I-IV, care sa fie la baza un SRL cu profesori angajati, stiti cumva daca am nevoie de aprobari speciale pt asa ceva?
Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Centru educational pentru cursuri si meditatii viciaro viciaro As vrea sa-mi infiintez un centru educatonal pt cursuri si meditatii in care sa se faca ore de mate, romana etc si evantual si cursuri pe calculator pt ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru infiintarea unui after school padureanua padureanua Buna ziua, sunt cadru didactic si doresc sa infiintez un centru after school in propria casa, la etajul al doilea, unde beneficiez de 3 camere si baie. ... (vezi toată discuția)
In ce mod poate o persoana sa dea meditatii? hhs hhs Buna ziua, va rog sa imi specificati in ce mod poate o persoana care acorda meditatii de limba engleza dar nu este profesor sa plateasca impozit catre ANAF? (vezi toată discuția)