avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... CENTRU EDUCATIONAL PENTRU CURSURI SI MEDITATII
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

CENTRU EDUCATIONAL PENTRU CURSURI SI MEDITATII

As vrea sa-mi infiintez un centru educatonal pt cursuri si meditatii in care sa se faca ore de mate, romana etc si evantual si cursuri pe calculator pt copii. de ce am nevoie ?..aviz de la ministerul invatamantului ? autorizare de functionare ?..as vrea sa stiu toti pasii necesari infiintari, Sediu social poate sa fie la mine in apartament?..dar o sa pierd subventia la caldura ?.mentionez ca nu am pana acum vreo firma sau pfa si sunt profesor. As dori ca in centru sa fie profesori pe care sa-i platesc cu ora si am inteles ca este mai convenabil sa platesc 3% din cifra de afaceri la stat sau sa plesc inpozitul normal? .

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatii smart accounting business srl smart accounting business srl Un SRL care presteaza servicii de invatamant..respectiv cursuri de informatica pentru adulti prin intermediul unor lectori profesori are nevoie de obtinere ... (vezi toată discuția)
Finantare 10000 euro ContSters189595 ContSters189595 bun gasit am inteles ca de astazi guvernul finanteaza cu suma de 10000 euro persoanele cu varsta pina in 35 ani, pt demararea unei afaceri care sunt ... (vezi toată discuția)