avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare 10000 euro
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare 10000 euro

bun gasit

am inteles ca de astazi guvernul finanteaza cu suma de 10000 euro persoanele cu varsta pina in 35 ani, pt demararea unei afaceri

care sunt pasii ce trebuiesc urmati pt demararea afacerii?

ce acte trebuiesc depuse?

plan de afaceri etc...

ce domenii de activitate sunt interzise?

v-as ruga cine imi poate da detalii mai multe ?

ce afacere credeti ca ar mai merge in romania?

de ex as vrea sa-mi deschid un centru de meditatii?cine ma indruma?

multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 23:59, 22 Februarie 2011
Aici este link direct la agentia care se ocupa [ link extern ] /
Veti vedea si cererea on line, obligator.
Inainte ai nevoie sa infiintez o SRL Debutant, total gratis. Domenii sunt practi toate. Plan de afaceri o gasesc tot acolo. Centru de meditati e ceva interesant si pozibil. Ai obligatia sa angajati cel putin 2 persoane, pe care nu vei plati contributie si sa depui atata suma care vrei primi si cereti nerrembursabila, adica daca vreti cele 10 mii de euro, ai nevoi sa depuneti la un cont bancar inca 10 mii de euro. Alte afaceri?. Sunt multi. Imaginatia la putere.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de la stat pentru tinerii antrpenori alinaem alinaem As vrea sa stiu daca pentru demararea unei afaceri de tip school after school pot beneficia de cei 25.000 euro de la CE (vezi toată discuția)
Fonduri pentru inceperea unei afaceri RaduTomy RaduTomy Salutari, sunt student in strainatate, si am o idee de afaceri pe care vreau s-o aduc in Romania. Domeniul in care voi activa va fi cel on-line, iar ceea ce ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru infiintarea unei firme cu bani de la guvern Eremia-Mihai Eremia-Mihai Cine ma poate indruma cum sa procedez ca sa imi infiintez o firma si sa profit de cei 10000 de Euro promisi tinerilor pana in 35 de ani! Pas cu Pas daca se ... (vezi toată discuția)