avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ajutor de la stat pentru tinerii antrpenori
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ajutor de la stat pentru tinerii antrpenori

As vrea sa stiu daca pentru demararea unei afaceri de tip school after school pot beneficia de cei 25.000 euro de la CE
Cel mai recent răspuns: hellen.g.2010 , utilizator 12:11, 7 Aprilie 2010
Da, daca participati la Programul START si faceti un plan de afacere potrivit (de pe 9 aprilie incep inscrierile):

[ link extern ]

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare 10000 euro ContSters189595 ContSters189595 bun gasit am inteles ca de astazi guvernul finanteaza cu suma de 10000 euro persoanele cu varsta pina in 35 ani, pt demararea unei afaceri care sunt ... (vezi toată discuția)
Accesare credit pentru imm angi prunaru angi prunaru As dori sa stiu daca eu as putea accesa la vreun credit rambursabil,sau poate nerambursabil,in cazul in care detin un srl in domeniul invatamant,after-school ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)