avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare credit pentru IMM
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare credit pentru IMM

As dori sa stiu daca eu as putea accesa la vreun credit rambursabil,sau poate nerambursabil,in cazul in care detin un srl in domeniul invatamant,after-school mai bine spus,sunt unic manager,am o cifra de afaceri de 2000 lei pe luna,si firma este deschisa din octombrie 2012.As dori sa fac un centru pentru copiii defavorizati,cu program scoala dupa scoala,unde sa poate sa invete,sa aibe parte de activitati,sa-si faca temele,sa aiba o masa calda pe zi.Dar pentru asta am nevoie de bani,de un spatiu si nu stiu cum pot sa îi obtin.Am vazut acum programul guvernului pt credite pentru cei pâna în 35 ani,din pacate eu am mai mult,si m-am gândit poate as putea aplica pt un astfel de credit.Dar înainte as vrea sa aud parerile pe forum daca am sanse sau nu.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: angi prunaru , utilizator 09:56, 13 Mai 2013
Deoarece aveti SRL deschis nu sunteti eligibil pentru SRL-D, dar puteti accesa programul START, momentan.
[ link extern ] /
Pentru a solicita AFN trebuie sa faceti un plan de afacere, calcule din care sa rezulte suma de care aveti nevoie, suma de care dispuneti.AFN se acorda in proportie de 70% dar nu mai mult de 100000 lei deci dvs va trebui sa aveti restul de 30%.
Asta pentru inceput apoi din 2014 veti avea si alte oportunitati.
Multumesc mult,sper ca de la anul sa se faciliteze mai multe programe pentru antreprenori,mai ales ca din afacerea pe care o am,nu obtin profit sau venituri mari,e mai mult o afacere din caritate.Dar cum trebuie sa supravietuiesc si eu,caut solutii cât mai eficiente,mai ales ca nu am capital de nici un fel.
vindeti-va ceva, apelati la rude, prieteni... ca in romania, organizat- cum ar fi normal, nu crediteaza nimeni nimic... nici rambursabil, nici nerambursabil, de nicio culoare.
credeti-ma am încercat sa vând tot ce aveam mai bun si de valoare...am investit tot,nu pot sa zic ca nu merge afacerea,dar doar supravietuiesc; nu mai zic sa ies pe profit,nicioada asta in ritmul asta.Asta e în România,comunistii tot la putere,ne-au vândut bancilor si strainilor si acum doar supravietuim cum putem fiecare.Multumesc oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre ong si sc angi prunaru angi prunaru As dori va rog sa aflu diferenta dintre un ONG si o SC.Ca fiscalitate si impozite vorbind si alte avantaje.Multumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare gradinita maruca maruca Buna ziua, am cateva intrebari legate de infiintarea unei gradinite si after-school intr-un oras de provincie. orasul este in jud. Galati si am inteles ca ar ... (vezi toată discuția)
Legi si norme de functionare after school Loredana-M Loredana-M Vreau sa-mi infiintez un after school. Ma intereseaza dupa ce legi si norme functioneaza aceasta institutie. Va multumesc pentru orice ajutor. Loredana-M (vezi toată discuția)