avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legi si norme de functionare after school
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legi si norme de functionare after school

Vreau sa-mi infiintez un after school. Ma intereseaza dupa ce legi si norme functioneaza aceasta institutie. Va multumesc pentru orice ajutor.
Loredana-M
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 12:36, 27 Ianuarie 2008
Trebuie sa va infiintati un SRL cu obiect de activitate in acest sens.
SRL -ul pentru a putea incepe l-am deschis deja. Problemele pe care le-am intimpinat au fost sa gasesc toate legile pentru a putea acredita institutia si toate normele de functionare pe care trebuie sa le indeplineasca aceasta .
Eu am gast doar legea 88 si legea 87, una pentru acreditare si una pentru calitatea educatiei. Despre norme insa nu am gasit nimic.
indicat ar fi o asociatie sau o fundatie, mai bine zis un ONG;)
Fiind un after school nu i se aplica legislatia educatiei. Cred ca ar fi mai profitabil infiintarea unei asociatii si plata parintilor s-ar face prin intermediul donatiilor.

Alte discuții în legătură

Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Program after school nicoletasilvesan nicoletasilvesan Buna ziua, Sunt profesor si as dori sa stiu daca pot organiza in scoala cursuri de after school si sa pot fi platita cu bani obtinuti din sponsorizari. ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school prin asociatia de parinti carmen2010 carmen2010 In urma cu 2 ani am infiintat o asociatie de parinti la o scoala din Bucuresti, ea functionand si in prezent. Scopul asociatiei era de a sustine activitatea de ... (vezi toată discuția)