avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ajutor pentru infiintarea unei firme cu bani de la ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ajutor pentru infiintarea unei firme cu bani de la guvern

Cine ma poate indruma cum sa procedez ca sa imi infiintez o firma si sa profit de cei 10000 de Euro promisi tinerilor pana in 35 de ani! Pas cu Pas daca se poate,aici sau pe id:lovestephanie92
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 16:52, 23 Februarie 2011
Daca apasati la cautare in forum (drepata sus) veti vedea mai multe informatia deja ceruta si obtinuta. Oricum, aici este detaliat toate amanunte: [ link extern ] /
Sunt esential patru pasi mare:
Antai trebuie sa stis ca ai nevoie de atata bani cash decat cereti nereembursabil, si mai poti sa cer imprumuturi pe bani care depaseste cele 20.000 de euro de care ai nevoi pentru a derula project cu CEC, singura banca partenera a programului pana acuma.
trebuie sa infiintez o SRLD (debutant)
sa completez un plan de afaceri caruia model este la situl mentionat.
si sa inregistrez on line toate documentele intre care sunt: declaratia de a angaja cel putin 2 persoane; si de a reinvesti 50% din profitul fiecare ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crearea unui adapost pentru cainii comunitari ar putea beneficia de cei 10000de euro? stefana76 stefana76 As dori sa infiintez un adapost pentru cainii comunitari,dar nu prea stiu care ar fi documentatia necesara pentru asa ceva.Vreau sa stiu daca aceste fonduri ... (vezi toată discuția)
Debutant in afaceri,firma si cei 10000 de euro nerambursabili marius_iorga marius_iorga Mentionez ca m-am documentat vizavi de subiectul din titlu,doresc totusi sa stiu ce acte imi sunt necesare la infiintarea unui \"SRL-D\"-debutant si mai ales ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru tineri shana_bts shana_bts stiam ca incepand de luna aceasta tinerii pana in 35 de ani puteau sa acceseze fonduri nerambursabile pana la 10 000 euro. are cineva noutati? si imi poate ... (vezi toată discuția)