avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Crearea unui adapost pentru cainii comunitari ar putea ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Crearea unui adapost pentru cainii comunitari ar putea beneficia de cei 10000de euro?

As dori sa infiintez un adapost pentru cainii comunitari,dar nu prea stiu care ar fi documentatia necesara pentru asa ceva.Vreau sa stiu daca aceste fonduri prin crearea unui srl-u ar putea fi acordate?multumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 09:27, 25 Februarie 2011
Este un object care ar fi incadrat intre objectivele a ordonantei. Daca apasati la cautare in forum (drepata sus) veti vedea mai multe informatia deja ceruta si obtinuta. Oricum, aici este detaliat toate amanunte: [ link extern ] /
Sunt esential patru elemente:
Antai trebuie sa stis ca ai nevoie de atata bani cash decat cele care cereti nereembursabil, si mai poti sa cer imprumuturi pe bani care depaseste cele 20.000 de euro de care ai nevoi pentru a derula project cu CEC, singura banca partenera a programului pana acuma.
trebuie sa infiintez o SRLD (debutant)
sa completez un plan de afaceri caruia model este la situl mentionat.
si sa inregistrez on line toate documentele intre care sunt: declaratia de a angaja cel putin 2 persoane; si de a reinvesti 50% din profitul fiecare ani.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
Alvaro Liniers, Avocat
Atunci cand doriti sa obtineti sprijin nerambursabil (orice tip de sprijin, nu doar cel acordat unui srl-d) si sprijinul respectiv are ca destinatie societatile comerciale, atunci, de regula, este necesar sa desfasurati o activitate generatoare de profit cu banii respectivi.

Prin urmare, daca prin gazduirea cainilor comunitari intrevedeti o posibilitate de a obtine profit, atunci puteti aplica. Daca insa e o activitate cu caracter non-profit, atunci trebuie mai degraba sa cautati o forma de finantare adresata ONG-urilor.

P.S.: Ca sa preintampin intrebari ulterioare: in prezent nu exista niciun program cu fonduri europene sau guvernamentale adresat mediului privat pe tema cainilor comunitari.

@alvarolipo, nu mai da si dumneata copy-paste la acelasi raspuns ori de cate ori vezi srl-d pe un topic. Devii obositor prin repetitie si aici ai nimerit-o ca nuca-n perete. Macar fa si dumneata un efort si roaga pe cineva sa-ti scrie mesajul corect in limba romana, daca tot ai de gand sa-l repostezi.
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
Holda Finance, Consultant credite si finantari
@HF cred ca pe dumneavoastra ar fi bine sa va linisteasca incodata cineva dupa a caruia actiunea de corectiunea a revenit mult mai educat. Am dat copy paste de doi ori, si cu acelas intrebare, sa stis. Corectitudinea nu neaparat trebuie sa fie doar formal (limba mea materna este spaniola)ci si mai mult de educatia, de caruia dv arata o mare lipsa incodata.
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
Alvaro Liniers, Avocat
Cand vezi cum profesionalismul de netagaduit la ECHIPEI Holda Finance (un pur sange in domeniul ei de activitate) este umbrit de ceea ce scrie pe aici un oarece domn care nu reuseste sa inceapa nici o propozitie decat de la el insusi si s-o termine de unde a plecat, te intrebi daca nu s-ar cadea sa-i amintesti o celebra replica a lui Tudor Musatescu ..."neam prost pe pur sange".

Stimate domn ATITUDINEA e mult mai importanta.
Informatiile pe care le oferiti dvs. sunt corecte si pertinente, dar ce pacat ca deseori mi se face sila sa va citesc postarile pentru ca sunt atat de pline de ...dumneavoastra si de dispret la adresa altora incat raman mai degraba cu senzatia de lehamite decat cu informatia.

E a nu stiu cata oara cand incercati sa discreditati pe @alvarolipo pe criterii de LIMBA.
N-as fi intervenit nici de data asta, pentru ca stiu ce ploaie de "dedicatii literare" vor urma la adresa mea (asa cum ati facut-o de fiecare data cand cineva a apostrofat atitudinea dvs. pe acest forum), dar exista o limita dincolo de care rabdarea devine ridicola, daca nu chiar vinovata.

Dreptul la libera exprimare il are si dl. Alvaro, asa cum reuseste domnia sa. Si cinste domniei sale ca incearca sa contribuie pe acest forum, chiar daca ii este dificil sa se exprime intr-o limba care nu ii este limba materna.

Incercati sa va croiti pe lume bordeiul si fara a da cu casmaua intr-al altuia.


Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum acționez în instanță pe cineva care mi-a expus istoricul medical în public? ContSters470142 ContSters470142 Va salut cu stima!!:) Ma adresez dvoastra in urmatoarea speta: -dupa un post al meu pe un forum de discutii generalist, am ajuns la un conflict de idei si ... (vezi toată discuția)
Retragere nume dupa divort ContSters46325 ContSters46325 Maine are loc divortul. Eu sunt in strainatate dar ma reprezinta un avocat in Romania. As dori sa stiu daca dupa pronuntarea divortului ( a doua infatisare) ... (vezi toată discuția)
Politisti care refuza constatarea infractiunii ContSters277537 ContSters277537 Am urmatorul caz: politisti de la o sectie din Bucuresti au fost solicitati sa intervina si sa sanctioneze doi stapini de caini periculosi lasati liberi ... (vezi toată discuția)