avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate seleteanu

Activitate seleteanu

Răspuns la discuția act aditional
inteleg. dar daca am inclus in contract ceva de genu "prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor fara o notificare (sau cu o notificare) in prealabil" asta schimba ceva?
Discuție act aditional
pot trimite act aditional sau notificare cu includerea unor noi conditii de plata unei firme cu care colaborez?
adica sa le trimit "de azi data de x serviciul va fi platit in x zile in caz de intarziere se percep penalizari de x lei"
doar ii notific si atat, notificarea intra in vigoare? indiferent daca ei sunt deacord sau nu?
Răspuns la discuția intarziere constanta la plata
mda, penalitati am incluse in contract dar la asa suma mica ce penalitati sa mai pun..
e frustrant ca mereu aud aceleasi texte de la ei "nu avem bani nici de salarii" cand au un buget de cateva miliarde si e stresant sa tot umblu dupa ei.
As dori sa stiu daca i-as actiona in judecata li s-ar bloca conturile?
prestez servicii de mentenanta calculatoare la cateva primarii si le emit potrivit contractului factura odata la trei luni.
de fiecare data ei platesc la vreo 2 luni dupa emiterea facturii sau si mai tarziu, invocand ca nu au bani samd. Vorbim de o factura de 300 ron odata le 3 luni deci nu se pune problema ca nu ar putea-o plati.
cum as putea face sa-mi plateasca la timp, si eu depind de aceasta suma.
si ce le pot spune cand imi spun ca nu au bani, totusi fiind o suma asa nesemnificativa?