avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate costi90

Activitate costi90

Buna ziua , am cumparat prin programul "Prima casa" in anul 2013 un teren + casa , intrucat este o strada noua nu are asfalt si nici nu sunt trase utilitatile .
Am fost la primarie pentru o cerere de racordare a utilitatilor si asfaltarea strazii (deoarece sunt singurul de pe strada care are luat prin banca) iar primaria mi-a solicitat sa donez acel drum de servitude catre primarie pentru a se ocupa de el (asfaltare , iluminare , racordare utilitati), insa acum vine problema am fost si la banca de unde am luat creditul (BRD) iar acestia nu vor sau nu doresc ca eu sa donez acel drum de servitute .
Mentionez ca sunt singurul de pe strada care nu poate sa doneze drumul de servitute intrucat este luat prin programul "prima casa" iar primaria nu vrea sa se ocupe de strada pana nu donam toti proprietarii acel drum de servitute.
Va rog sa ma ajutati in acest demers.
Ce ma sfatuiti sa fac
Răspuns la discuția Problema schimbare titular Enel
proprietarul stie clar cat are de plata intrucat el cand mi-a predat cheile la casa ne-am oprit si la contoar sa vedem cat a facut el pana in acel moment.
Cat despre contract , vreau sa-l trec pe numele meu in cel mai scurt timp posibil deoarece daca vina factura (factura vine la 2 luni) , si el nu are bani , este posibil sa-mi taie curentul , iar dupa aceea sa platesc acea taxa care se percepe pentru a da drumul la curent.
In afara de obligatia mea de a anunta enel-ul ca am cumparat acolo , eu ca cumparator mai am alte atributii ? si de ce trebuie eu sa fiu prins la mijloc intre enel si fostul proprietar.
va multumesc pentru intelegere si timpul acordat
Buna seara, de curand am cumparat o casa in apropierea Bucurestiului , iar contractul s-a definitizat si semnat in decembrie , insa proprietarul avea dreptul legal sa mai stea 1 luna , insa acum incep sa apara problemele in februarie mai precis in data de 15.02.2013 am fost la enel sa schimb titularul din contract , am primit cateva raspunsuri dar toate se lovesc de vechiul proprietar prin faptul ca acesta trebuie sa achite contravaloarea facturilor acumulate pana in acest moment , iar acesta imi spune ca nu are bani.
Eu ce fac din acest moment? Si nu mai pot astepta dupa el ca cine stie ce suma se aduna si poate nu stiu cum domnii de la enel or sa zica sa platesc eu.