avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie drum de servitute catre primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie drum de servitute catre primarie

Buna ziua , am cumparat prin programul "Prima casa" in anul 2013 un teren + casa , intrucat este o strada noua nu are asfalt si nici nu sunt trase utilitatile .
Am fost la primarie pentru o cerere de racordare a utilitatilor si asfaltarea strazii (deoarece sunt singurul de pe strada care are luat prin banca) iar primaria mi-a solicitat sa donez acel drum de servitude catre primarie pentru a se ocupa de el (asfaltare , iluminare , racordare utilitati), insa acum vine problema am fost si la banca de unde am luat creditul (BRD) iar acestia nu vor sau nu doresc ca eu sa donez acel drum de servitute .
Mentionez ca sunt singurul de pe strada care nu poate sa doneze drumul de servitute intrucat este luat prin programul "prima casa" iar primaria nu vrea sa se ocupe de strada pana nu donam toti proprietarii acel drum de servitute.
Va rog sa ma ajutati in acest demers.
Ce ma sfatuiti sa fac

Alte discuții în legătură

Buna ziua. locuiesc intr-o comuna de langa bucuresti ce apartine ... brindushap brindushap Buna ziua. Locuiesc intr-o comuna de langa Bucuresti ce apartine de Ilfov. Casa mea este pe un lot de 999 mp care are iesire la un drum de servitute (acest ... (vezi toată discuția)
Primaria poate prelua drumul de servitute fara accept? manead manead Buna ziua, As dori sa va prezint un aspect valabil in cazul meu: pe drumul nostru de servitute primaria a venit prin iarna si a montat iluminat public. Fara ... (vezi toată discuția)
Drum servitute iepurache2004 iepurache2004 locuiesc la casa in sectorul 4,drumul de acces pentru mine si alti 4 vecini spre strada principala este un drum de servitute creat in urma cu 40 de ani de ... (vezi toată discuția)