avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... drum servitute
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

drum servitute

locuiesc la casa in sectorul 4,drumul de acces pentru mine si alti 4 vecini spre strada principala este un drum de servitute creat in urma cu 40 de ani de proprietarul initial al terenului.problema este ca acest drum nu apare nici in proprietatea noasra,nici a proprietarului initial dar nici a primariei de sector.de aceea ni se refuza asfaltarea strazii iar contractul la utilitati figureaza pe numele unei persoane ca si cum pe strada ar fi o singura locuinta,pe acest drum exista si 4 stalpi de transport energie electrica uz casnic dar si de iluminat publicale caror becuri s/au ars iar luxten refuza inlocuirea becurilor neconsiderandul domeniu public noi neavand calitatea de a remedia defectiunile am facut o cerere la primarie in care solicitam o denumire pentru aceasta intrare si schimbarea statutului de drum de servitute in cea de alee in proprietatea primariei cu drepturile ce rezulta din aceasta administrare dar nu am primit nici un raspuns cum se poate remedia aceasta situatie
Va trebui sa soliciati din nou poprimariei sa ia in considerare drumul de acces drept cale publica si domeniu public, in caz de raspuns negativ aveti calea contenciosului administrativ sau calea dreptului comun pentru a se constata utilitatea publica a acestui drum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canalizare, iluminat si asfaltare buna ziua! am construit o casa ... googoosha googoosha Canalizare ,iluminat si asfaltare Buna ziua! Am construit o casa de curind si problema cea mai mare e ca nu avem canalizare pe Alee,nemaivorbind de iluminat ... (vezi toată discuția)
Donatie drum de servitute catre primarie costi90 costi90 Buna ziua , am cumparat prin programul \\"Prima casa\\" in anul 2013 un teren + casa , intrucat este o strada noua nu are asfalt si nici nu sunt trase ... (vezi toată discuția)
Primaria poate prelua drumul de servitute fara accept? manead manead Buna ziua, As dori sa va prezint un aspect valabil in cazul meu: pe drumul nostru de servitute primaria a venit prin iarna si a montat iluminat public. Fara ... (vezi toată discuția)