Daca firma ma trimite in izolare din cauza unor colegi care au fost gasiti pozitiv si internati in spital, in acest caz ce dovada pot aduce firmei dupa ce am stat in izolare o saptamana si nu am simptome covid, tinand cont ca medicul de familie nu-mi elibereaza concediu medical si nici adeverintaca sunt apt de munca
DAca sunteti dragut sa definiti factori de risc profesional! Covid 19 nu reprezinta factor de risc profesional. Promovarea sanatatii la locul de munca sunt conditiile care tu ca angajator le oferi.
Inainte de a fi angajat la firma (actualmente unde lucrez) , mi-au spus ca trei luni de zile imi opresc 25% din salariu de baza pentru asa zisa scolarizare pentru obtinerea licentei pe postul de lucru unde activez. Interesant ca de fapt s-au retinut patru luni de zile. In contractul individual de munca nu este specificat nicio clauza in acest sens, plus ca pe fluturasul cu datele despre salariu nu este specificat popriri ci plan realizat cu productivitate 0.75.Problema care se pune acum este ca urmeaza disponibilizari si vreau sa stiu daca acesti bani se mai recupereaza atata timp cat m-i s-au oprit si am un an si sase luni lucrati pana in prezent. Va multumesc.