avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... testare angajator covid 19.
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

testare angajator covid 19.

Daca firma ma trimite in izolare din cauza unor colegi care au fost gasiti pozitiv si internati in spital, in acest caz ce dovada pot aduce firmei dupa ce am stat in izolare o saptamana si nu am simptome covid, tinand cont ca medicul de familie nu-mi elibereaza concediu medical si nici adeverintaca sunt apt de munca
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:37, 14 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
izolarea se comunica dsp-ului local, care trebuie sa va monitorizeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)
Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)