avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate adrianvasile82

Activitate adrianvasile82

Răspuns la discuția Avertisment
am sa vad ce zice joi ..
Ca sa te racordezi trebui sa ai acordul celui care a tras curent la acele parcele nu te poti (intepa) la el abuziv trebui sa platesti cota parte cat i-ti revine..
dar avertisment fara motiv poate ? astazi am fost acolo am asteptat 1 h pana am vb cu dansu si a spus sa revin joi ca se grabeste ! si citez ... a spus ca de ce ma cert cu neveste de militieni !
Doamna cu care am avut conflict este sotie de politist dar eu nu eram in trafic in acel moment ,la cateva zile 4 am fost chemat la pol rutiera si a spus ca-mi da avertisment si ei si mie dar eu nu inteleg ! daca nu am avut discutie in trafic sau conducand un autoturism ce treaba are pol rutiera ? Sau sotul Doamnei a apelat la un coleg sa ia masuri in favoarea sotiei acestuia ,totusi eu cred ca este abuz..... Multumesc de rasp vorbim sant si eu curios....
Discuție Avertisment
Ma numesc Adrian si am o intrebare daca ma poate ajuta cineva ?
””Zilele trecute am avut un conflict verbal cu o vecina care lucreaza langa domiciliul meu pe fondul parcari autoturismelor ,arat faptul ca am atras atentia de locul de parcare iar aceasta a avut o atitudine sfidatoare si a mentionat ca am sa vad cine este ea !””Intradevar am vazut astazi am fost contactat de un lucrator din cadrul politiei rutiere sa merg la circa pt a da o declaratie ,nu inteleg ce probllema are politia rutiera cu mine daca eu nu am savarsit o contraventie cu masina ....Cert este ca vecina mea care lucreaza in apropiere esre sotia unui politist ” Ce sfat i-mi dati cu multa stima
Politistul de la rutiera a spus ca-mi da avertisment sa merg sa dau declaratie la politie ...... dar ma gandesc sa fac si eu plangere asupra sotului acesteia pt abuz in serviciu .:stunned: