Ca sa te racordezi trebui sa ai acordul celui care a tras curent la acele parcele nu te poti (intepa) la el abuziv trebui sa platesti cota parte cat i-ti revine..
dar avertisment fara motiv poate ? astazi am fost acolo am asteptat 1 h pana am vb cu dansu si a spus sa revin joi ca se grabeste ! si citez ... a spus ca de ce ma cert cu neveste de militieni !
Doamna cu care am avut conflict este sotie de politist dar eu nu eram in trafic in acel moment ,la cateva zile 4 am fost chemat la pol rutiera si a spus ca-mi da avertisment si ei si mie dar eu nu inteleg ! daca nu am avut discutie in trafic sau conducand un autoturism ce treaba are pol rutiera ? Sau sotul Doamnei a apelat la un coleg sa ia masuri in favoarea sotiei acestuia ,totusi eu cred ca este abuz..... Multumesc de rasp vorbim sant si eu curios....
Ma numesc Adrian si am o intrebare daca ma poate ajuta cineva ?
””Zilele trecute am avut un conflict verbal cu o vecina care lucreaza langa domiciliul meu pe fondul parcari autoturismelor ,arat faptul ca am atras atentia de locul de parcare iar aceasta a avut o atitudine sfidatoare si a mentionat ca am sa vad cine este ea !””Intradevar am vazut astazi am fost contactat de un lucrator din cadrul politiei rutiere sa merg la circa pt a da o declaratie ,nu inteleg ce probllema are politia rutiera cu mine daca eu nu am savarsit o contraventie cu masina ....Cert este ca vecina mea care lucreaza in apropiere esre sotia unui politist ” Ce sfat i-mi dati cu multa stima
Politistul de la rutiera a spus ca-mi da avertisment sa merg sa dau declaratie la politie ...... dar ma gandesc sa fac si eu plangere asupra sotului acesteia pt abuz in serviciu .:stunned: