avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... racordare la reteaua de electricitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

racordare la reteaua de electricitate

buna ziua
am achizitionat un teren ...doresc sa ma bransez la reteaua electrica.......la limita terenului meu sint mai multe parcele , ale unui singur proprietar, care a tras curentul strict pt acele parcele, din banii lui....din pacate eu nu am cumparat terenul de la el.......electrica ma poate bransa la retea , luind curent din reteaua
care alimenteaza parcelele acelui individ?.....ca sa ma bransez imi trebuie acordul lui sau doar al electricii? va multumesc
Cel mai recent răspuns: monibv , utilizator 14:29, 19 Februarie 2013
Ca sa te racordezi trebui sa ai acordul celui care a tras curent la acele parcele nu te poti (intepa) la el abuziv trebui sa platesti cota parte cat i-ti revine..
si daca omul cere 1/2 din banii care el i-a bagat?.....nu vreau sa ma bransez abuziv ci legal....dar el cere o suma aberanta.....electrica poate interveni?
am inteles ca la electric nu e ca la gaz ca sa ai acceptul primului investitor.......reteaua este a electricii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare retea electrica monibv monibv buna ziua am achizitionat un teren ...doresc sa ma bransez la reteaua electrica.......la limita terenului meu sint mai multe parcele , ale unui singur ... (vezi toată discuția)
Racordare utilitati radubajan radubajan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie si nu stiu cum se poate rezolva. 1. Am achizitionat un teren pentru constructie. 2. Toate actele inclusiv ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pt racordare curent electric dac_ian dac_ian Buna....detin un teren cu acces pe drum privat la care alaturi de alti 4 vecini sunt proprietar. Din 2008 incoace vecinii au amenajat drum,tras curent,apa etc ... (vezi toată discuția)