Ma numesc Adrian si am o intrebare daca ma poate ajuta cineva ?
””Zilele trecute am avut un conflict verbal cu o vecina care lucreaza langa domiciliul meu pe fondul parcari autoturismelor ,arat faptul ca am atras atentia de locul de parcare iar aceasta a avut o atitudine sfidatoare si a mentionat ca am sa vad cine este ea !””Intradevar am vazut astazi am fost contactat de un lucrator din cadrul politiei rutiere sa merg la circa pt a da o declaratie ,nu inteleg ce probllema are politia rutiera cu mine daca eu nu am savarsit o contraventie cu masina ....Cert este ca vecina mea care lucreaza in apropiere esre sotia unui politist ” Ce sfat i-mi dati cu multa stima
Politistul de la rutiera a spus ca-mi da avertisment sa merg sa dau declaratie la politie ...... dar ma gandesc sa fac si eu plangere asupra sotului acesteia pt abuz in serviciu .:stunned:
Mergeti la politie si vedeti care este acuzarea ce vi se aduce.
In cazul in care veti fi sanctionat, chiar si cu avertisment, va trebui sa va inmaneze un PV de contraventie, cu fapta savarsita si incadrarea juridica.
Apoi mai vorbim, si eu sunt curios ce contraventie poate savarsi un cetatean pe drumurile publice (este vorba de politia rutiera, nu?) in timp ce acesta se afla in casa, la volanul unei ...
Doamna cu care am avut conflict este sotie de politist dar eu nu eram in trafic in acel moment ,la cateva zile 4 am fost chemat la pol rutiera si a spus ca-mi da avertisment si ei si mie dar eu nu inteleg ! daca nu am avut discutie in trafic sau conducand un autoturism ce treaba are pol rutiera ? Sau sotul Doamnei a apelat la un coleg sa ia masuri in favoarea sotiei acestuia ,totusi eu cred ca este abuz..... Multumesc de rasp vorbim sant si eu curios....
banuiesc ca acel avertisment va fi scris situatie in care se va intocmi un proces verbsl pe care va scrie contraventia savarsita.
sa vedem ce va putea sa scrie acel politist.
eu nu cred ca se va risca sa va amendeze fara motiv.
dar avertisment fara motiv poate ? astazi am fost acolo am asteptat 1 h pana am vb cu dansu si a spus sa revin joi ca se grabeste ! si citez ... a spus ca de ce ma cert cu neveste de militieni !
probabil vrea sa va intimideze si mai mult ca sigur ca nu o sa va faca nimic.
vrea doar ca pe viitor sa evitati sa va mai sicanati cu respectiva.
parerea mea
Talon auto
adrianmorus
Talonul mi-a fost ridicat pentru itp expirat.Ulterior am fost la RAR am facut itp, am platit amenda si am fost la politie sa imi recuperez talonul dar fiind ... (vezi toată discuția)