avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Avertisment
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Avertisment

Ma numesc Adrian si am o intrebare daca ma poate ajuta cineva ?
””Zilele trecute am avut un conflict verbal cu o vecina care lucreaza langa domiciliul meu pe fondul parcari autoturismelor ,arat faptul ca am atras atentia de locul de parcare iar aceasta a avut o atitudine sfidatoare si a mentionat ca am sa vad cine este ea !””Intradevar am vazut astazi am fost contactat de un lucrator din cadrul politiei rutiere sa merg la circa pt a da o declaratie ,nu inteleg ce probllema are politia rutiera cu mine daca eu nu am savarsit o contraventie cu masina ....Cert este ca vecina mea care lucreaza in apropiere esre sotia unui politist ” Ce sfat i-mi dati cu multa stima
Politistul de la rutiera a spus ca-mi da avertisment sa merg sa dau declaratie la politie ...... dar ma gandesc sa fac si eu plangere asupra sotului acesteia pt abuz in serviciu .:stunned:
Cel mai recent răspuns: adrianvasile82 , utilizator 19:58, 19 Februarie 2013
am sa vad ce zice joi ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am fost oprit de poliție pentru depășirea vitezei ... AlexandruV AlexandruV Bună ziua, Am fost oprit de poliție pentru depășirea vitezei pe un tronson de 50 km (aveam 83). Polițistul mi-a înmânat un PV cu avertisment (mă ... (vezi toată discuția)
Competenta rutiera a politistilor locali fara atestat de politist rutier preda2003 preda2003 Conform codului rutier oprirea in trafic a autoturismelor se face de catre politistul rutier. Conform definitiei \\"politistii rutieri\\" sunt ... (vezi toată discuția)
Talon auto adrianmorus adrianmorus Talonul mi-a fost ridicat pentru itp expirat.Ulterior am fost la RAR am facut itp, am platit amenda si am fost la politie sa imi recuperez talonul dar fiind ... (vezi toată discuția)