avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate adrcov

Activitate adrcov

Prin Oferta de Vanzare, obligatorie, arendasul a fost instiintat, fiind preemtor, de faptul ca propietatea arendata se va vinde. Sigur este necesara rezilierea contractului?
Vreau sa vand un teren arendat. Avem vreo obligatie ( eu si cumparatorul) fata de arendas dupa incheierea contractului de vanzare?
Buna ziua,
As dorii sa stiu daca se aplica majorarea de 14% de la 1 septembrie si pensiilor comunitare. Multumesc
M-AM NASCUT IN ROMANIA INAINTE DE 1980 SI DIN 1997 SINT CETATEAN SPANIOL (INTELEG CA NU EXISTA DUBLA CETATENIE). CUM POT OBTINE CNP ?
Răspuns la discuția pensie comunitara
Va multumesc pentru mesaj, dl. Mircea.
Stiti cumva:
- daca la calcularea pensiei comunitare la limita de virsta, se considera vechimea in munca in doua state ca si cum ar fi vechimea intr-un singur stat ?
De exemplu: 14 ani in Romania si 25 in Spania, se va calcula pensia cu 39 ani vechime, atit in Romania cit si in Spania ? adica pensia 100% in fiecare stat, facinduse dupa aceea partea proportionala a fiecaruia ?
14 ani lucrati in romania, 22 ani lucrati in spania, varsta 58. care sint perspectivele de pensionare?