avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa vand un teren arendat. Avem vreo obligatie ( ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa vand un teren arendat. Avem vreo obligatie ( eu si cumparatorul) ...

Vreau sa vand un teren arendat. Avem vreo obligatie ( eu si cumparatorul) fata de arendas dupa incheierea contractului de vanzare?
Cel mai recent răspuns: adrcov , utilizator 19:31, 8 Decembrie 2022
Trebuie sa reziliati mai inainte contractul de arenda.
Prin Oferta de Vanzare, obligatorie, arendasul a fost instiintat, fiind preemtor, de faptul ca propietatea arendata se va vinde. Sigur este necesara rezilierea contractului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren manolachesilviu manolachesilviu Buna ziua Vreau sa vand 1hectar teren arabil pe care sunt propietar dar este inca in contract de arenda. Arendasul spune ca nu pot sa il instrainez pana la ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract de arenda . buna ziua doresc să achiziționez ... andreea27 andreea27 Nulitate contract de arenda . Buna ziua Doresc să achiziționez un teren agricol , problema este că vânzătorii au încheiat un contract de arenda pe ... (vezi toată discuția)
Arendasul nu este de acord cu pretul de vanzare. romeo bratu romeo bratu Buna ziua, Eu , proprietar, doresc sa vand un teren arendat si arendasul are drept de preemptiune. Intrebarea este: Daca arendasul nu este de acord cu pretul ... (vezi toată discuția)