Cum spuneam mai sus, nu este facuta pe un termen anume.
Subsemnata imputerniceste pe subsemnatul sa vanda terenul, Atat.
Procura este facuta acum 4 ani cum spuneam, deci mai este valabila sau nu?
Buna seara,
Vreau sa va explic o situatie, poate imi da si mie cineva un raspuns.
Acum 4 ani si 2 luni aprx am facut procura cuiva sa poata sa vanda un teren in numele meu, ne fiind specificata o perioada de timp. Terenul nu a fost vandut.
Intrebarea mea este: procura mai este valabila acum sau trebuie facuta una noua, eventual sa ajung eu la vanzare ?
Va multumesc anticipat!
Prietenul meu a fost prins baut la volan, cu o alcoolemie destul de mare, 1,3 dar in panta descendenta, in fine nu cred ca asta este important. Sa intamplat in mai 2011, si de atunci de abia acum am ajuns in instanta.
Poate cineva sa ma ajute si pe mine sa imi explice sentinta aceasta va rog frumos.
"Solutie: Condamnă inculpatul la 6 luni închisoare. In temeiul art 71 cp, interzice execrcitiul drepturilor prev de art 64 lit a teza a II a şi lit b cp. In baza art 81-82 dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 2 ani si 6 luni. in baza art 71 al 5 suspendă executarea pedepselor accesorii, pe acelasi termen de încercare. Atrage atenţia inculpatului asupra art 83 cod penal. Obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare în favoarea statului. "
Si inca o intrebare, care ar fii urmatori pasi pentru a mai conduce si cand ar putea sa faca asta.