avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate Kayoma

Activitate Kayoma

multumesc pentru sfat, astept precizari vis-a-vis de acte necesare: contract individual de munca(original,copie)? copie dupa jurnalul de bord al navei din care sa reiasa prezenta la nava?
buna ziua! sunt navigator fluvial din galati, angajat al unei firme din raza de competenta a itm mehedinti, nu am mai primit salariile pe lunile ianuarie,februarie,martie a.c. si nici indemnizatiile de strainatate +alocatii hrana restante din anul precedent; doresc sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a recupera contravaloarea muncii prestate si ce acte imi sunt necesare de la nava avind in vedere specificul activitatii;mentionez ca inca nu am demisionat din firma iar firma lucreaza in continuare si are conturile blocate din cauza neplatii unor datorii. va mutumesc!
Multumesc pentru raspuns si va mai adresez o intrebare: ce punctaj mediu anual revine cotizantului in cazul incheierii unui contract de asigurari sociale la salariul minim cu CP? Multumesc frumos!
Caz ipotetic: Femeie, indeplineste conditiile de iesire la pensie la limita de varsta dar stagiul de cotizare este 25 de ani si nu 29-30 cit este standard; cum reflecta aceasta stabilirea cuantumului pensiei si ulterior daca va beneficia sau nu de majorari,indexari anuale; se justifica completarea stagiului prin incheierea unui contract de asigurari sociale cu casa de pensii?