Buna ziua.Am 60 de ani, cu 38 de ani pe cartea de munca din 1972 pana in prezent, iar din 1983 pana in 1993 grupa a doua, si 2 ani de armata la marina militara, si sunt in somaj de pe 3 ian 2013...Intrebarea mea este urmatoarea...Pot iesi la pensie anticipat?sau care sunt conditiile in acest caz( somaj)?
buna seara.Lucrez de 6 luni,deci asta e toata vechimea mea...am gasit un post mai bun si la care nu mai fac naveta(acum fac 120 km zilnic fara decontare),insa trebuie sa mi dau demisia din partea cealalta.Pot sa intru in concediu fara plata si apoi sa mi bag previzul de demisie in acest timp?Acel post consta si in concurs,si nu as dori sa raman fara nici un serviciu alergand dupa doua...Va multumesc.
Buna seara.Revin cu o intrebare.Sunt profesor de 6 luni...fara vechime in munca.As vrea sa mi dau demisia ....pot sa imi bag concediu fara plata si dupa aceea sa mi dau demisia?Am gasit un loc de munca unde nu fac naveta dar se da concurs si nu as vrea sa raman pe dinafara...Va rog frumos....un raspuns...Multumesc